Wednesday, February 22, 2017

Lehto Seppo Group Kansakunnan kellonsoittaja: Suomen kansa nouse ja herää maahanmuuton ja islamin painajaiseen ja poista paha!


Lehto Seppo Group Kansakunnan kellonsoittaja: Suomen kansa nouse ja herää maahanmuuton ja islamin painajaiseen ja poista paha!Lehto Seppo herättelee kansaa joka pimeydessä vaeltaa ja antaa väärien arvojen paskan kellua keskuudessamme ja riistää nykyisten ja tulevien suomalaisten elinmahdollisuuksia. Tervetuloa mukaan toimintaan: Rajat kiinni Suomi ja EU. 
Kuntavaaleissa Tampereella valkoisin maahanmuuton vastainen vaihtoehto aina Seppo Lehto Tampere 

Kansakuntana vaatimuksemme on aina: Miehitetyt alueemme takaisin miehittäjä-Ryssältä!

Seppo Lehto oli yli 10 vuotta aktiivi yleisurheilutoimitsija ja lasten hiihtokilpailujenkin järjestäjä Hervannassa 2000-luvulla.

Kuntavaaleissa suosikaamme suomalaisten edellytyksiä, ei toiseuden suosimista elämään kansakuntamme varoilla toimeentuloamme ja verotustamme kiristäen. On tamperelaisten etu, että lopetamme pakolaiskiintiön ja suosimme suomalaisten nuorten asunnottomien, vanhusten, lasten hyvinvointia toiseuden suosinnan sijaan.


--------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------

2 comments:

  1. Tervetuloa julkaisemaan ja kirjoittelemaan aiheesta. Kuntavaaliehdokas Seppo Lehto. Sanokaamme ehdoton ei maahanmuuton ja islamin rasisteille, sekä hyysärimafialle keskuudessamme. Vaadi kuntavaaleissa: Ei rasismille. Oikea tapa: Ei matuinvaasiota ja islamia = rasisteja Suomeen http://kuntavaaliehdokas.blogspot.fi Seppo Lehto Tampere .. Revi siitä mallia muillekin: Suomi suomalaisille.
    Viimeinen mohikaani, emmehän halua olla viimeisiä suomalaisia?

    ReplyDelete
  2. Seppo Lehto ei lupaa kuin menomonoa elintasoloisille demlaloisista alkaen: Helvetti menomonoa kaikille elintasopakolaisille. http://kuntavaaliehdokas-Tampere.blogspot.fi Tampereen kuntavaaleissa pedon luvulla 666 Seppo Lehto kehottaa vastustamaan maahanmuuttoa ja islamia. Tukeaa äänestämällä Seppo Lehtoa jos olette samaa mieltä

    ReplyDelete